Home

 


De donderdagavond is de vaste avond waarop we repeteren van 20.00 uur tot 22.00 uur in sportcentrum ‘De Kloek’, Insulindeweg 11 in Middenbeemster.

                                    _MG_3124

 

We spelen een gevarieerd repertoire. Voor ieder wat wils! Van klassieke muziek tot film-, bigband-, pop-, Latijns-Amerikaanse- en musicalmuziek.  Van alle instrumenten hebben we een volledige bezetting, waardoor het mogelijk is op niveau ingedeeld te worden.

 

Onze leerlingen krijgen les in Middenbeemster van docenten aangesloten bij de Soam. Na ongeveer een jaar kan je meespelen in het opleidingsorkest, met als dirigent Wim Klaver, dat repeteert op donderdag van 18.45 uur tot  19.45 uur. Zo ervaar je hoe leuk het is met elkaar muziek te maken. Ook is het mogelijk mee te spelen in het opleidingsorkest als je niet lid bent, maar bijvoorbeeld elders les krijgt en je wil leren samenspelen. Heb je eerder gespeeld en ben je er tussenuit geweest? Dan mag je, als je rustig wilt beginnen, ook meespelen in het opleidingsorkest.

        _MG_3285     _MG_2858

We hebben ieder jaar aantrekkelijke optredens. In januari  is ons winterconcert, bedoeld voor de donateurs en andere belangstellenden. U hoort dan stukken van het nieuwe repertoire, maar we treden ook op met een gast. Zo hebben we de afgelopen jaren het genoegen gehad om samen met zangeres Lottie Hellingman muziek te maken, maar ook met de vocalisten van ‘Bamestra’s Collectief’. In 2014 was ons jubileumconcert een flitsende show samen met Dansstudio de Kloek o.l.v. Manon en Sharon Dels. Deze winterconcerten, in tweevoud, zijn vrijwel altijd uitverkocht. 

                                        _MG_3235

 

Heeft u interesse in zelf musiceren of vragen voor ons? Neem dan contact met ons op!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.