Flegmatieke Zonderlingen

De Flegmatieke Zonderlingen sluiten festival Helden van de Beemster 2.0 op zondag 19 mei af.

Het is voor deze sympathieke band uit Volendam is 2019 een meer dan bijzonder jaar aan het worden. Ze bestaan namelijk 30 jaar en als het aan de band ligt komen daar nog minimaal 30 bij. Ze zijn het beste bewaarde muzikale geheim uit het wereldberoemde vissersdorp. Je kan een willekeurige passant aanspreken in Volendam en vragen naar het bestaan van dit gezelschap
maar men zal je waterig en verbaasd aankijken. De wie? Je kan er ook bijna niets van terug vinden op het web, maar toch hebben zij fans en deze zijn het er allemaal over eens. De Flegmatieke Zonderlingen moet je 1 keer in je leven hebben gezien en ervaren. Ze spelen nummers waarvan je niet eens meer het bestaan van weet, maar die gegrift staan op je harde schijf. Bij zien en het horen van is stilstaan geen optie, er zal en moet worden gedanst!

Ze hebben er dan ook zin in 19 mei a.s. Helden van de Beemster 2.0 af te mogen sluiten en
gaan dit doen met een 11(!) koppige band.

Tot dan en 1 tip, trek je dansschoenen aan want de Flegmatieke Zonderlingen komen eraan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *