DIS band

DIS Band Live is de afgelopen jaren een begrip geworden en zorgt op elk feest voor een fantastische avond met een zeer gevarieerd muziekaanbod.

DIS heeft een goed uitgebalanceerde show waarin swingende medleys, knallende rocknummers en rustige ballads naar voren komen. Doordat populaire hits, klassieke meezingers en Nederlandstalige knallers elkaar in snel tempo opvolgen, spat de energie van het podium en ontstaat een spetterende show. Elke feesttent, kroeg, zaal of plein wordt door DIS compleet op zijn kop gezet en publiek van jong tot oud komt volledig aan zijn trekken. DIS Band Live is niet meer weg te denken op kermissen en festivals in Noord-West Nederland!

Na een show van DIS Band Live is steevast de reactie van het publiek: “DIS is te gek en ze spelen echt voor ieder wat wils”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *