Bigband Miss Jones

Bigband MissJones bestaat sinds 2006 en is is een formatie samengesteld uit goede muzikanten die hun enthousiasme delen voor goede en goed uitgevoerde bigbandmuziek. Geen onduidelijke moderne Jazz, geen ‘Old School’ Dixieland, of zich beperkend tot de jaren ‘40 standards. Nee, MissJones houdt er een breed toegankelijk basisrepertoire op na met wisselende stijlen en vooral hedendaagse uitvoeringen van o.a. Michael Bublé, Robbie Williams, Caro Emerald, Billy Joel, Aretha Franklin, Trijntje Oosterhuis, Adele, Barry Hay of Jeroen Zijlstra. De goede arrangementen van swing en dance klassiekers (Sinatra, Armstrong, Nestico, etc) zullen natuurlijk niet ontbreken. Ze bouwen concerten op met wisselende stijlen van salsa tot disco, van swing tot rock, van luistermuziek tot lekkere top 2000 pop en dance gekenmerkt door het volle bigband geluid van MissJones. Ook tijdens ons festival zal MissJones een deel van hun repertoire ten gehore brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *